• Onze Energetix producten mogen niet gedragen worden indien u een pacemaker heeft. Daarvoor adviseren wij u altijd eerst contact met uw behandelend arts op te nemen.
  • Onze Energetix producten zijn GEEN vervanging voor medicijnen. Indien u twijfelt dient u altijd contact op te nemen met uw behandelend arts.
  • Wij raden zwangere vrouwen aan om eerst hun arts te consulteren, voordat zij een magneetsieraad gaan dragen. Indien u al een Energetix sieraad draagt en u wordt zwanger is het dragen van een sieraad geen probleem. Indien u een sieraad wilt gaan dragen terwijl u al zwanger bent adviseren wij u de sieraden pas te gaan dragen wanneer u de grens van 3 maanden zwangerschap voorbij bent. Dit i.v.m. de afvalstoffen die bij het dragen van de sieraden vrij komen.
  • Er zijn geen bijwerkingen bekend. Sommige mensen kunnen zich wat 'vreemd' voelen of lichamelijke sensaties ervaren, zodra ze een magneetsieraad gaan dragen. Dit gaat vanzelf over. Wij adviseren u dan een extra glas water te drinken. Maar als u dat als onprettig ervaart, kunt u het magneetsieraad even af doen, waarna dit effect snel zal verdwijnen. Went u daarna uw lichaam wat rustiger aan de magneetsieraden door deze steeds afwisselend te dragen en weer even af te doen. U zult dan snel gewend zijn.
  • Wij adviseren u om de ENERGETIX sieraden of accessoires met magneet geregeld en gedurende langere tijd te dragen of te gebruiken. Een aantal uren per dag/nacht is overigens voldoende. Ons advies is het sieraad 8 uur per dag te dragen.
  • Water is een belangrijkste fundamentele stof voor ons lichaam. Wij raden u dringend aan om minstens twee liter water per dag te drinken. Door water te drinken raakt u de vrij gekomen afvalstoffen sneller kwijt. Dranken zoals wijn, bier, koffie, thee of frisdrank tellen wij niet als water.
  • Om de smaak van water te verbeteren kunt u een smaakje aan het water toevoegen.
  • Door middel van een¬†ENERGETIX Magneetstaaf kunt u de magneetkracht direct in uw water brengen. Dit veranderd de smaak en de kalkstructuur van het water.

 

Indien u vragen heeft over de ENERGETIX sieraden en de werking kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan dagelijks voor u klaar.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken op +31642922239 (Carmen) of +31636171428 (Ernst).

Maandag t/m Vrijdag : van 08:00 - 22:00 uur

Zaterdag en Zondag   : van 9:00 - 22:00 uur

Vragen kunt u ook via e-mail, ons contactformulier, Whats-app of Facebook stellen.Wij streven ernaar om u nog dezelfde dag te beantwoorden.