Allereerst heten wij u van harte welkom bij Energetix-Online / Beadsworld

Waarom zijn wij gestart met ENERGETIX Magneetsieraden?

Wij zijn Carmen en Ernst Maas en zijn sinds september 2009, met zeer veel plezier en mooie resultaten, dagelijks werkzaam in ons bedrijf, waar wij werken met de fantastische Magneetsieraden van Energetix Bingen.

Ik (Carmen) met een achtergrond in de zorg kon om gezondheidsredenen hierin niet meer werkzaam zijn. Mijn Migraine en rugklachten werden steeds erger. Hierdoor heb ik uiteindelijk van mijn hobby (zelf sieraden maken en workshops te geven) mijn werk gemaakt. Tijdens een van onze hobbybeurzen kwam ik Energetix tegen maar was niet overtuigd van de werking hiervan. Na 4 jaar ben ik uiteindelijk de sieraden toch gaan uitproberen (Ernst heeft hierin enige druk uitgeoefend en de maand uitprobeer garantie heeft mij hierbij over de streep gehaald). Het bracht mij, geheel tegen mijn verwachtingen in, heel veel verbeteringen in mijn gezondheid. Mijn migraine bleef vreemd genoeg weg terwijl ik sinds mijn 4de levensjaar hier wekelijks erg veel last van had. Geheel overtuigd was ik nog niet maar heb mensen in mijn omgeving de sieraden uit laten proberen. Ook zij hadden hier veel plezier van waardoor ik de Energetix producten heb toegevoegd in mijn sieraden bedrijfje. Dat het is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen bedenken.

Ernst, brandweerman en werkzaam in de brandbeveiliging nam om deze rede in 2012 het besluit om per 1 januari 2013 zijn baan op te zeggen en werkzaam te worden in, nu “ons bedrijf”. Samen met onze kinderen, vrienden en een aantal collega’s stonden wij jaren lang op vele grote beurzen (o.a. Huishoudbeurs, Libelle zomerweek, Margriet winterfair, etc) en bouwden wij ons bedrijf steeds meer uit. In onze “agenda” kunt u zien waar u ons kunt vinden.

Wij starten ons bedrijf klein en zijn inmiddels meer dan succesvol in deze wellness branche.

Inmiddels hebben wij samen met een groep van honderden door ons te begeleiden collega’s / distributeurs in inmiddels meer dan 34 landen over de gehele wereld ons kleine bedrijfje snel laten uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf. Samen met dit leuke team hebben we een gezamenlijke omzet van vele miljoenen behaald. Dit alles hebben we kunnen bereiken binnen 10 jaar maar zonder een fantastisch bedrijf zoals Energetix hadden wij dit nooit kunnen behalen. Wij bieden iedereen die op zoek is naar iets nieuws in het leven een leuke uitdaging. Miljoenen mensen over de wereld dragen onze sieraden. Daardoor zijn wij altijd op zoek naar mensen die affiniteit hebben met gezondheid, sieraden en begaan zijn met de medemens. Dus lijkt het u leuk om party’s te geven of bent u degene die op zoek is naar een nieuwe beroepsmatige uitdaging dan bent u aan het juiste adres.

Zonder grote investering zullen wij, Carmen en Ernst Maas (Energetix-Online / Beadsworld)  u hierbij met onze 10 jaar ervaring, deskundigheid en veel enthousiasme graag begeleiden en  informeren over de vele mogelijkheden.

Meer informatie kunt u vinden onder “distributeur worden” waarna u door middel van het contactformulier hierover meer informatie kunt aanvragen.

Wij heten u dan ook van harte welkom in de wonderlijke wereld van magneetsieraden en kijken er naar uit u te ontmoeten voor een persoonlijk gesprek!

Carmen en Ernst Maas