Miljoenen mensen over de wereld dragen onze sieraden en ervaren wél de werking van magneten. Vandaar dat wij weten dat magneten veel voor ons welzijn kunnen doen.

Vandaag de dag wordt er verband gelegd tussen gezondheidsproblemen door b.v. een gebrek aan een optimale werking van gezonde voeding en het voldoende afvoeren van afvalstoffen.

Ook worden de negatieve invloeden van elektrosmog en een slechte doorbloeding met elkaar in verband gebracht.

Onze medici worden opgeleid en medicijnen worden gemaakt vooral om zieke mensen beter te maken en niet om te voorkomen dat mensen ziek worden. Er is weinig ruimte voor preventief onderzoek. Uit ontelbare

onderzoeken blijkt echter steeds vaker dat elektrosmog wel degelijk in toenemende mate bijzonder ernstige gezondheidsklachten kan veroorzaken. Deze klachten komen bij volwassenen, jonge mensen maar ook bij onze dieren voor. Vaak wordt er onvoldoende gekeken naar de onderliggende problemen zoals elektrosmog en/of een slechte doorbloeding. Soms zijn deze klachten dermate ernstig dat er sprake is van een verminderde levenskwaliteit en krijgt u vaak adviezen, medicijnen of hulpmiddelen met als doel de symptomen te verminderen.

Het dragen van Energetix Magneetsieraden kunnen:

  • Uw energie niveau verhogen.
  • Uw immuunsysteem versterken.
  • Uw doorbloeding verbeteren. Door het ontclusteren van de rode bloedlichaampjes wordt de zuurstof opname verhoogd en verbeterd.
  • Uw spierspanning wordt verminderd. Hierdoor zult u merken dat lichamelijk een betere ontspanning ontstaat.
  • U zult beter gaan aarden, waardoor overtollige en schadelijke afvalstoffen en energieën kunnen worden afgevoerd.
  • De negatieve effecten van elektrosmog verminderen. Deze elektrosmog kan invloed op uw gezondheid en welzijn hebben. Dit kan onder andere leiden tot een verhoogde clustering van de rode bloedlichaampjes en kan een goede doorbloeding van het lichaam verminderen. Hierna worden steeds meer onderzoeken gedaan en zijn toenemende bewijzen terug te vinden.

Miljoenen tevreden mensen over de hele wereld dragen magneten om de weldadige effecten dat het magnetisch veld op het lichaam heeft.

Aangezien er geen wetenschappelijk bewijs is voor de positieve effecten van de ENERGETIX magneetsieraden op uiteenlopende klachten, mogen wij hiervan geen melding maken op deze website. Dan zouden we 'medische claims' doen, die niet wetenschappelijk bevestigd zijn en dus door u niet te controleren. Het zou dan ook niet ethisch zijn om deze op onze website te vermelden.

 

Werking van ENERGETIX producten voor Meer KRACHT en ENERGIE

De kracht van magneten wordt al duizenden jaren gebruikt.

 

Bestel op onze Webshop.