Wat maakt water tot drinkbaar water van goede kwaliteit? Sommigen denken dat bronwater in flessen garant staat voor een goede kwaliteit. Niets is minder waar.

ENERGETIX heeft hiervoor een waterstaaf ontwikkeld.

Deze kunt u gewoon in een glas / karaf of fles gevuld met kraanwater zetten. Het magnetische veld in de waterstaaf zorgt er vervolgens voor dat uw water zachter van smaak wordt door de kalkstructuur te veranderen en het water zuurstofrijker en ‘levend’ wordt.

Daardoor drinken de meeste mensen meer water. Dit is belangrijk om het te veel aan afvalstoffen in ons lichaam beter te kunnen afvoeren. Afvalstoffen in ons lichaam kunnen voor de nodige problemen zorgen. Vandaar dat water onmisbaar is voor vele processen in het lichaam.

De vochtbalans wordt hersteld en zorgt ook voor een betere afdrijving van eventuele vochtophopingen en reinigt het lichaam van binnenuit.

Gemagnetiseerd water heeft eigenschappen die natuurlijk bronwater ook heeft, opgenomen uit de aardlagen waardoor het naar boven komt, ook blootgesteld aan magnetisch gesteente. Vandaar dat kuuroorden gebruik maken van water direct uit de bron “de aarde”.

Water Quartet

Wellness uit de waterkaraf! Haal meer uit uw drinkwater: Het roestvrijstalen element, voorzien van een magneet, brengt het magnetische krachtveld over op uw drank! In combinatie met amethist, bergkristal en rozenkwarts ziet dat er niet alleen betoverend uit maar heeft ook een diepere wellness werking!