Zo werkt het

Welkom in de wereld van magneetsieraden, waarin vele dingen net iets anders zijn. Hier wordt de goede sfeer bepaald door: plezier, een positieve instelling, geluk, welzijn en inkomsten mogelijkheden. Hiervoor zijn aan de ene kant onze sieraden verantwoordelijk, waar mensen enthousiast over zijn en aan de andere kant ons efficiënte distributie systeem.

Onze sieraden gaan direct via onze onafhankelijke zakenpartners naar onze klanten. Dit systeem biedt unieke mogelijkheden, om er part-time of full-time mee te weken, zelfs een fantastische carriëre, zoals dat alleen in directe verkoop mogelijk is.

Wij ontvangen dagelijks reacties van onze zakenpartners, die hun droombaan gevonden hebben. Het best kunt u zelf uw beeld bepalen.

Ons distributie systeem

Wij verkopen onze sieraden direct via onafhankelijke distributeurs. De exclusieve sieraden collectie, in een aantrekkelijk prijs segment, volgt de trends over heel de wereld en mag rekenen op het enthousiasme van miljoenen klanten. De magneetkracht is een sterk aanvullend argument in de groeiende wellness markt.

Het spectrum van de werkzaamheden varieert van part-time tot een middelgroot bedrijf met een dynamisch groeiend team. Deze mogelijkheden zijn kenmerkend voor de directe verkoop, dat zich sinds vele jaren naast de klassieke detailhandel en de postorder bedrijven, manifesteert. Wereldwijd zijn meer dan 65 miljoen mensen als zelfstandige partner werkzaam in de directe verkoop. Jaarlijks zetten zij producten met een waarde van meer dan 114 miljard euro om. Door alle experts worden de toekomst perspectieven als uitgesproken positief beoordeeld. Onafhankelijk van de economische omstandigheden worden in directe verkoop sinds jaren bovengemiddelde groeicijfers bereikt. Directe verkoop biedt in elke economische situatie een aantrekkelijk beroepsmatig alternatief.

Wij werken, als lid van internationale directe verkoop organisaties, strikt volgens de ethische regels en hebben ook daardoor een serieuze, succesvolle en in de branch erkende onderneming opgebouwd.
Als u beslist voor het werken als onafhankelijke distributeur van ENERGETIX Bingen, vindt u aan het begin van uw werkzaamheden, een ervaren distributeur aan uw zijde.

Het biedt u geweldige mogelijkheden.

Uw mogelijkheden

Ongeacht wat u tot nu toe gedaan heeft, in de advisering van sieraden zult u totaal nieuwe carriere mogelijkheden ontdekken.

U verkoopt een fantastisch product, waarover uw klanten vanaf de eerste kennismaking enthousiast zullen zijn. De magneetkracht is een sterk extra argument voor iedereen voor wie wellness belangrijk is. Wanneer uw klanten dan ook nog ervaren dat magneetsieraden van ENERGETIX Bingen absoluut betaalbaar zijn, zult u snel merken dat een carriëre met alle mogelijkheden voor u weggelegd is.

Ons vergoedingsplan biedt u als onafhankelijk zakenpartner, vanaf het begin van uw werkzaamheden, zeer goede inkomens mogelijkheden. U beslist zelf hoe intensief u uw carriëre wilt opbouwen. U kunt een interessant tweede inkomen opbouwen met lucratieve inkomsten of u kunt kiezen voor een full-time carriëre. Door discipline en inzet kunt u de grootte van een succesvol middelgroot bedrijf bereiken.

Ongeacht waarvoor u kiest, u zult met uw nieuwe bezigheden veel plezier hebben met enthousiaste klanten en partners, die uitzien naar het volgende contact met u. Het team van ENERGETIX Bingen zal u in alle opzichten ondersteunen. Voor de uitoefening van uw bezigheden in de advisering van sieraden hebben wij professionele marketing materialen en verkoop hulpmiddelen voor u ter beschikking.

Marketing materialen en verkoop hulpmiddelen

Voor de communicatie met uw klanten, in het bijzonder m.b.t. een succesvol verkoopgesprek, hebben wij uitgebreide, professionele marketing materialen ontwikkeld. Belangrijkste instrument is de exclusieve catalogus, die jaarlijks verschijnt en die de gehele nieuwe collectie presenteert. Product flyers per seizoen en speciale flyers voor feestdagen maken het programma compleet.

Ook de administratieve kant van uw verkoopbezigheden wordt door ons intensief ondersteund, door middel van een zakenpartnershandboek met uitleg tot en met speciale hulp voor klantenwerving en planning.

Intensieve ondersteuning wordt verzorgt door ons uitgebreide managementsysteem.

Managementsysteem

ENERGETIX Bingen biedt u een weg naar succes. Hiermee kunt per computer alle informatie krijgen die voor uw dagelijkse werkzaamheden als onafhankelijke zakenpartner

belangrijk zijn. Ook als u geen computerspecialist bent zult u er zonder problemen mee kunnen werken.

Het managementsysteem houdt u altijd over de nieuwste stand van zaken op de hoogte. U kunt altijd, waar u ook bent, belangrijke omzet gegevens van uw groepsleden nakijken. U heeft een overzicht van trainingen, nieuwe gastvrouw/heer geschenken en aantrekkelijke aanbiedingen. U kunt 24-uur per dag in de ENERGETIX webwinkel bestellen en met uw team en het ENERGETIX hoofdkantoor in Bingen communiceren.

 

Interesse? Neem snel vrijblijvend contact met ons op.